Vi på samhall får inte vara lediga på helger Svenne, Arbetare på Samhall

Det djävla Samhall som allt mer avskaffar ledigheten på extra röda dagar och högtider som midsommarafton. Inte ens en sammanhållen tvådagars ledighet ges! Utan de två lediga dagarna i veckan är olika dagar så dessa personer kan aldrig vara uppe sent.

Arbetarklassen kommer att förlora det lediga veckoslutet på lördag och söndag varje vecka! LO:s funktionärer är medelklass som ordnar lite extrapengar i kompensation och är själva lediga på lördag och söndag.

Det djävla Samhall som allt mer avskaffar ledigheten på extra röda dagar och högtider som midsommarafton. Inte ens en sammanhållen tvådagars ledighet ges!

Liksom hela medelklassen i stort som inte jobbar på lördag och söndagar. Måste arbetarna jobba på lördag och söndag så ska kompensationen vara 4-dagars arbetsvecka och 3 stycken sammanhållna lediga dagar i veckan!


Läs fler texter av Svenne

Vi på Samhall blir alltid bortglömda

– Svenne

Vi på Samhall jobbar för två och får lön för en

– Svenne

Helgerna försvinner för oss lågavlönade

– Svenne