En rolig arbetsdag på salongen Ellinor Jansson, Frisör

Igår var det en riktigt rolig arbetsdag på salongen.

Jag hade två nya kunder som ville sätta i löshår, det visade sig att dom var enäggstvillingar. De skulle sätta in lika mycket löshår i samma färg båda två. 

Jag är relativt snabb på att sätta i löshår, då jag tidigare jobbat på en salong som var nischad på just det. Trots det upptog tvillingarna hela min eftermiddag, men jag klagar inte! Jag brukar skratta mycket med mina kunder o med dessa tvillingar var det inget undantag. Superhärliga tjejer!

Jag hade två nya kunder som ville sätta i löshår, det visade sig att dom var enäggstvillingar. De skulle sätta in lika mycket löshår i samma färg båda två.

Jag sitter hemma o dricker mitt kaffe medan jag skriver detta, men jag ska strax ta på mig skorna för att åka in till salongen. Jag kan enkelt se mitt schema hemifrån via mobilen och på så vis mentalt förbereda mig för dagen. Idag har jag tre färgbehandlingar som även ska klippa håret, stammisar alla tre. 

Nu kan man hälsa kunderna god jul efter besöket också, även om jag inte är så julig av mig som person är det ändå lite mysigt tycker jag.

Nej, nu får jag svepa kaffet och börja bege mig!


Läs fler texter av Ellinor Jansson

Som anställd får man mer fritid än som egenföretagare

– Ellinor Jansson

– Ellinor Jansson