Det är dags att höja rösten Freddy, Fordonsvårdare

Staten drar in miljarder i moms när företag och hushåll betalar rekordhöga elräkningar. ”Om elpriserna fortsätter att vara så höga som de är nu, så kommer momsintäkterna till staten att landa på mellan fem och tio miljarder extra den här vintern. Det tror jag att det flesta känner är skevt”, säger Christian Ekström, Skattebetalarnas vd, till Tidningen Näringslivet.

Den här energikrisen är inget annat än en liberal politik som går ut på att tömma plånböckerna på arbetare, särskilt de som tjänar mindre, och fylla statens plånbok.

Den här energikrisen är inget annat än en liberal politik som går ut på att tömma plånböckerna på arbetare, särskilt de som tjänar mindre, och fylla statens plånbok. En stat som har ägnat många år åt att skära ner förmånerna till arbetare och straffa familjer bara för att de kan och inte för att tillhandahålla lösningar. De utarmar befolkningen år efter år för att ge förmåner till dem som har mest.

Det är dags att höja rösten.

Freddy är konstnär på fritiden och bilderna är delar av hans verk.


Läs fler texter av Freddy

Den första november är en svart dag

– Freddy

– Freddy

– Freddy